Индустриални инструменти / EXACT Безжични винтоверти и гайковерти

Инструментите от серията EXACT са безжични винтоверти и гайковерти, предназначени за индустриално приложение, с автоматично изключване при достигане на максималния въртящ момент. Те предлагат най-високо ниво на прецизност, издръжливост и енергийна ефективност.

Каталог - EXACT Безжични винтоверти и гайковерти (6.11 MB)

EXACT Класик серия

EXACT Класик серия

EXACT Индустриални безжични винтоверти и гайковерти гарантират много прецизни резултати в производствена среда. Вариантите са винтоверти тип пистолет и ъглови гайковерти. Те се използват на места където кабели или маркучи препречват пътя.
Виж повече

EXACT Bluetooth серия

EXACT Bluetooth серия

Това, което никой не може да види е че Bosch EXACT Bluetooth безжични винтоверти и гайковерти мислят самостоятелно за да осигурят качество. По време на работа, инструмента документира напредъка. Инструментите работят заедно с базовата станция Bluetooth EXAConnecT, Bosch Bluetooth системен софтуер, както и съществуващата мрежа на работното място. Вариантите са винтоверти тип пистолет и ъглови гайковерти.
Виж повече

SEC-EXACT серия

SEC-EXACT серия

Безжичните винтоверти и гайковерти от SEC серията правят монтажния процес по-бърз, по-безопасен и по-прецизен. Благодарение на нашите патентовани SEC мотори изключването е по-бързо от всякога. Това означава, че инструментите от серията SEC-EXACT са най-прецизните, които Bosch някога е предлагал. Вариантите са винтоверти тип пистолет и ъглови гайковерти.
Виж повече