Линейна техника / Сачмено-винтови двойки

Номинални диаметри от 6 до 80 mm и стъпки от 1 до 40 mm. Дължини до 7,5 m. Три класа на точност с кинематична грешка в стъпката на 300 mm и 23 µm до 130 µm и максимално отклонение в стъпката на един оборот на винта от 4 µm до 10 µm. Динамическа товароносимост до до 326 kN. Обороти на винта до 2000 min⁻¹. Допустима работна температура 100° С. За работа във висококорозионни среди се предлагат СВД с антикорозионно покритие цинк-желязо. Рексрот предлага сачмено-винтови двойки , при които винта е статичен, а се задвижва (върти) гайката, която извършва и линейно движение. Предлага се специална серия за вграждане в металорежещи машини. Голямо разнообразие от различни видове гайки и високоточни лагери.

Каталог - Сачмено-винтови двойки

Сачмено-винтови двойки

Сачмено-винтови двойки

СВД-тата, произвеждани от Бош Рексрот са подходящи за машини от всеки отрасъл на промишлеността. Осигуряват гладко и точно движение Понясят големи динамични... виж повече »

Стандартни обработки на винта

Стандартни обработки на винта

Огромния опит на Бош Рексрот в производството на СВД-та е помогнал да се разработят стандартизирани обработки на краищата на винта. Голям набор от стандартни... виж повече »

Лагеруване

Лагеруване

За лагеруване на винта се предлагат високо точни лагери, разработени специално за целта. Готови лагерни тела за фиксиран край на винта Готови лагерни тела за... виж повече »