Линейна техника / Призматични линейни лагери

Сачмените се произвеждат в 7 серии с динамическа товароносимост до 290 kN, максимална скорост до 10 m/s и максимално ускорение до 500 m/s². Изработват се в шест класа на точност: N-нормален, H-висок, P-прецизен, XP–екстра прецизен, SP-супер прецизен и UP–ултра прецизен. В зависимост от приложението танкетата може да бъде: без предварителен натяг, с 2%С предварителен натяг, с 8%С или 13%С предварителен натяг. Голямо разнообразие от танкети: фланцова, тясна, фланцова удължена, тясна удължена и т.н.

Каталог - Сачмени танкети и направляващи

Каталог - Ролкови танкети и направляващи

Каталог - Мини сачмени танкети

Каталог - Танкети CAM ROLLER

Сачмени танкети и направляващи

Сачмени танкети и направляващи

Сачмените танкети  и направляващи са предназначни за вграждане в общо машиностроене, машини с ЦПУ и се произвеждат в 11 типоразмера (15, 20,20/40, 25,25/70, 30, 35, 35/90, 45, 55... виж повече »

Ролкови танкети и направляващи

Ролкови танкети и направляващи

Ролковите танкети  и направляващи са предназначени за вграждане в по-големи машини. Притежават висока точност и коравина. Произвеждат се в девет типоразмера (25,... виж повече »

eLINE сачмени танкети и направляващи

eLINE сачмени танкети и направляващи

eLINE сачмените танкети  и направляващи са разработени на базата на стоманените и се прилагат в лекото машиностроене. Танкетите и направляващите са изработени... виж повече »

Мини танкети и направляващи

Мини танкети и направляващи

Бош Рексрот предлага и миниатюрна серия сачмени лагери, разделени в 5 типоразмера с динамическа товароносимост до 7,9kN, максимална скорост до 3m/s и максимално... виж повече »

Аксесоари

Аксесоари

В каталозите на Бош Рексрот има богат набор от аксесоари към всички танкети и направляващи. Сачмените танкети могат да бъдат оборудвани с различни видове... виж повече »

Приложение

Приложение

Различните системи за линейни премествания намират приложение в различни области на промишлеността. Тази графика служи за най-общо ориентиране в линейната... виж повече »