Бюро за Развитие Техника ЕООД - сертифициран сервизен център по хидравлика на Bosch Rexroth за България

През месец декември 2013г. фирма „Бюро за Развитие Техника” ЕООД премина одит и получи сертификат за сервизен център на Bosch Rexroth за България.

За придобиването на сертификат за сервизен център преминахме сериозна подготовка. Като световен лидер в производството на хидравлика Bosch Rexroth са създали стандарти и процедури за всички процеси – от чисто административни през производствени до сервизни. За да бъдем официален сертифициран сервизен център за България, ние въведохме и спазваме високите изисквания на производителя съгласно процедурите, необходимото ниво на оборудване и квалификацията на персонала, които са гаранция за качествено обслужване и ремонт.

В сервизния ни център успешно ремонтираме и възстановяваме хидравлични помпи, хидравлични мотори и цилиндри, като планираме да разширим дейността включвайки хидравлични разпределители, клапани и пропорционална техника.

Убедени сме, че с нашите знания и умения и с дългогодишния опит на Bosch Rexroth, ще можете винаги да разчитате на професионални и безкомпромисни ремонти.

За повече информация относно предлаганите услуги от сервизния център вижте тук.