Bosch Rexroth ще представи Industry 4.0 технологии на Hannover Messe 2015

От 13 до 17 април 2015г. Bosch Rexroth ще представи нови интелигентни решения на изложбата MDA (Motion, Drive & Automation) в рамките на Hannover Messe 2015.

В унисон с фокуса на изложението върху Industry 4.0 технологиите, компанията ще представи интелигентни хидравлични и електромеханични задвижвания и контролни системи, които се отличават с новата си технология Open Core Interface. С Open Core Interface потребителите и производителите имат свободата да планират свои собствени индивидуални контролни функции. Множество OEM производители използват в момента този интерфейс за постигане на интеграция на смартфони и таблети в своите решения за по-голяма лекота на работа и диагностика.

Bosch Rexroth е една от първите индустриални компании, които прилагат Industry 4.0 проекти в свои собствени производствени операции. В края на миналата година новата поточна линия в завода на Bosch Rexroth в Хомбург бе отличена с наградата Industry 4.0 като пилотен проект в прилагането на практика на концепцията. Опитът и наблюденията върху тези проекти също помагат в разработването на нови продукти и интегрирани решения за промишлената автоматизация.