Индустриални инструменти / Пневматични инструменти

Пневматичните инструменти са задължителни почти за всички сектори на производството. Тяхното основно предимство е компактния и лек дизайн, правейки ги много удобни за използване. Здравата изработка позволява тези инструменти да бъдат използвани в много тежка индустриална среда.

Каталог - Пневматични инструменти (5.67 MB)

Бормашини

Бормашини

В нашата гама от индустриални пневматични бормашини, Вие винаги може да намерите подходящия инструмент за всякакви видове материали. Пневматичните бормашини имат много ергономичен корпус от полиамид подсилен с фибростъкло. Този вид корпус позволява лесна работа и предпазва от ужасния Синдром на белия пръст.
Виж повече

Перфоратор

Перфоратор

Индустриалният пневматичен перфоратор е снабден с изпитан и проверен пневматичен механизъм. Той е подходящ за работа във влажни условия, където електрическите инструменти биха били опасни.
Виж повече

Прави шлайфове

Прави шлайфове

Високоскоростните пневматични мини прави шлайфове са подходящи за най-фината работа. Те са подходящи за обработване на широк спектър от материали и работни среди, предлагайки дълъг експлоатационен период и висока производителност. Подходящи шлифовъчни камъни могат да бъдат намерени в нашата широка гама от принадлежности.
Виж повече

Винтоверти и гайковерти

Винтоверти и гайковерти

Винтовертите и гайковертите изпъкват с тяхната минимална консумация на въздух. Оптималното боравене е гарантирано чрез ергономичната централна дръжка. Тази характеристика е подпомогната и от извънредно ниските нива на вибрации, постигнати благодарение на оптималния баланс на всички въртящи се части.
Вариантите са:
  • Пневматичен прав винтоверт без необходимост от омасляване
  • Пневматичен винтоверт тип пистолет без необходимост от омасляване
  • Пневматични винтоверти тип пистолет
  • Пневматични прави винтоверти
  • Пневматични ъглови гайковерти с изключване
  • Пневматични импулсни винтоверти
  • Пневматични ударни гайковерти
Виж повече
Резбонарезна машина и динамометричен гайковерт

Резбонарезна машина и динамометричен гайковерт

Индустриалните пневматични резбонарезна машина и динамометричен гайковерт могат да бъдат превключени от лява ротация в дясна ротация само с една ръка. Техните специални предимства са дългия период на експлоатация и отлична производителност. Контролируемият момент на затягане ги прави подходящи за всяко приложение.
Виж повече

Пневматични мотори

Пневматични мотори

Индустриалните пневматичните мотори са безопасни, подходящи за различни цели, изключително издръжливи и надеждни при непрекъсната работа. Не съществува опасност от формирането на искра или изгаряне на мотора. Те използват уникалната CLEAN технология, която защитава потребителя и околната среда поради липсата на необходимост от омасляване и ниската консумация на въздух и енергия.
Виж повече