Хидравлика / Пропорционални и сервовентили

Съвременните вентили и съоръжения са немислими без пропорционалната хидравлика. Програмата на Рексрот позволява да се избере най-доброто за всеки конкретен случай. Условни отвори 6 до 35, налягане до 315 bar, дебити до 1000 L/min, при сервовентилите до 1600 L/min. Вентилите биват шибърни, за налягане и за дебит. Осигуряват висока точност и повтаряемост, висока динамика. Пропорционалните вентили се предлагат и с електрическа обработна връзка. Почти всички вентили се предлагат и с вградена електроника – решение, което облекчава значително кабелната разводка и електрочастта.
Пропорционални разпределители

Пропорционални разпределители

С пропорционалните разпределители се управлява не само посоката, но и големината на потока (дебита), с което се постига и контрол на скоростта на хидродвигателя, а... виж повече »

Пропорционални клапани за налягане

Пропорционални клапани за налягане

Това са предпазно-преливни и редукционни клапани с пряко и непряко (пилотно) управление. Предназначени са за монтаж върху плоча, за модулен монтаж и за блоков... виж повече »

Пропорционални клапани за дебит

Пропорционални клапани за дебит

Пропорционалните клапани за дебит представляват дросели и регулатори на дeбит, при които стойността на регулирания дебит е пропорционална на големината на... виж повече »

Прецизни пропорционални разпределители

Прецизни пропорционални разпределители

Изпълняват функциите на пропорционалните разпределители, но се отличават с по-добри динамични характеристики и с по-висока точност, което ги прави подходящи за... виж повече »

Сервоклапани

Сервоклапани

Сервоклапаните са 2-или 3-степенни хидравлични пропорционални разпределители с пилотно управление с вградена електрическа обратна връзка. Характеризират се с... виж повече »