Хидравлика / Електроника

За реализиране на управляеми задвижвания са на разположение съответни аналогови и дигитални усилвателни платки, пригодени към вентилната технология. Платките са в евро формат или като компактни модули. В зависимост от конкретния случай може да се избира като външна и интегрирана на самия вентил електроника. В много случаи се ползва и т.н. BUS-технология. Като следващо ниво Рексрот предлага комплектни елетронни системи за управление на регулируеми помпи тип SYDFE, хидравлични оси с интегрирано управление, както и цялостни CNC-управления с възможност за хидравлично командване от 2 до 32 оси. Програмата се допълва от сензори, датчици др.
Пропорционални електронни усилватели

Пропорционални електронни усилватели

Използват се за управление на пропорционалните клапани и на аксиално-бутални помпи с пропорционално управление. Според типа на управляващите сигнали се разделят... виж повече »

Контролери

Контролери

Програмта включва програмируеми цифрови и аналогови контролери, изградени на модулен принцип и даващи възможност за свободно конфигуриране на управляващата... виж повече »

Преобразуватели на сигнали

Преобразуватели на сигнали

Към тях спадат датчици за налягане, релета за налягане и генератори на електронни сигнали (джойстици). Имат възможност за програмиране. Произвеждат различни... виж повече »

Електро-хидравлични системи

Електро-хидравлични системи

Комбинация от аксиално-бутална помпа, електронен блок и датчици за обратна връзка, образуващи затворена система за безстепенен контрол на дебит и налягане.... виж повече »